Philip Howard gör exklusivt gästspel på The Winery Hotel

Den 1-2 maj välkomnar The Winery Hotel Philip Howard, en av Storbritanniens mest erkända kockar, till Sverige för ett unikt gästspel i restaurang Terreno Kitchen. Under två kvällar serveras en limiterad sexrättersmeny där Londons kulinariska scen möter nordiska smaker, perfekt kombinerade med hantverksmässiga viner. Ett unikt tillfälle att uppleva Howards matlagning på svensk mark.

Kvällens avsmakningsmeny består av sex serveringar med tillhörande viner noga utvalda av The Winery Hotels chefssommelier John Sterner.

Läs mer om gästspelet och kvällen här.

Sittningstider: 17.00-20.00.
Våra hovmästare kommer att höra av sig till er i god tid avseende sittningstid.

Begränsat antal platser!

Datum & tid

Torsdag 1 maj, kl 17:00 - Fredag 2 maj, kl 20:00

Location

Terreno Kitchen, The Winery Hotel, Rosenborgsgatan 20, Solna

Pris

2 850 kr

Terms & Conditions

Kan avbokas kostnadsfritt fram till 48 timmar innan eventet senast kl 15:00, därefter debiteras 1200 kr per person vid no-show eller sen avbokning.


Boka mat & dryck

Boka bord
Boka vinprovning

Köp Presentkort

Köp ett presentkort

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Läs mer & boka